私たちの扱うベトナム産の胡椒は、ベトナム中南部のGIA LAI省とDAK LAK省の農場で生産されています。ペッパーツリーは、適切な栽培がなければ容易に死ぬので、成長が非常に困難な植物です。ベトナムの多くの農家は木の健康を維持するために農薬や化学物質を使用しています。しかし、私たちは、エンジニアがヨーロッパ標準に適合するように農薬を生物学的方法で栽培し、農薬を残留させないような栽培を可能としています。
生胡椒などは多くの料理にも使用されており、私たちのオーガニック胡椒の芳醇な香りと上品な辛みをお楽しみいただければ幸いです。
Our peppercorns are from 2 main provinces in Highland: Gia Lai and Daklak.
The pepper tree is a very difficult plant to grow as they die easily without appropriate cultivation. Many farmers in Vietnam use pesticides and chemicals to maintain the health of the trees. But for us, we have to learn and have our engineer come to the farms to help farmers with the biological methods to control the pesticide residues in pepper to meet Europe standard.
私たちが毎日食べる胡椒(乾燥したもの)は、新鮮な緑色のコショウです。ペッパーは世界中の多くの優れた食べ物や料理に使われていて、医学、オイル抽出にも使われています...
In conclusion, all peppercorns (dried ones) that we eat every day are from fresh green pepper. Pepper is being used in many good food and dishes around the world, and even used for medicine, oil extracting,...
ペッパーコーンはどのように作られていますか?
①収穫後、生胡椒を脱穀機に入れて茎と枝をすべて取り除き、胡椒実だけを採取します。
②緑の胡椒実は、湿度が15%以下になるまで自然の日光下で乾燥します。乾燥日数は天候によって異なります。乾燥した胡椒実は黒色に変わります。
③その後、乾燥した胡椒実を工場に運び、他の不純物、金属、異物を除去します。最終的には視覚的に品質をチェックします。
④コショウは蒸気でここで滅菌されますすべての有害な細菌を排除する殺菌装置にかけられます。 また、白い胡椒を作るには、新鮮な熟した/赤い胡椒実の皮を擦って頭蓋を乾かすか、黒い皮を取り除くために7~10日間、新鮮な水に黒い胡椒を沈めます(水を2回入れ替えてバクテリアや臭いの発生を避けます)、その後、頭蓋骨を乾燥させます。
⑤最後のステップで、胡椒は専用の容器に詰め込まれます。
【 How peppercorns are made? 】
①After being harvested, green pepper will be put into the threshing machine to remove all stems and branches, only the corns are taken.
②Green corns then will be dried under the natural sunlight until its humidity is under 15%, the drying days depend on the weather. Dried corns will turn into black color.
③After that, the dried pepper will be transported to the factory to remove other impurities, metals, and foreign matters; visually check to control quality. And the peppercorns will be sterilized here in the steam sterilizer machine to eliminate all harmful bacteria.
④To make white pepper, we will rub the fresh ripe/red pepper skin and dry the skulls, or sink the black pepper in freshwater in 7 - 10 days to remove the black skins (change water 2 times a day to avoid bacteria and stinky smell), then dry the skulls.
⑤At the last step, peppercorns will be packed as customers' requirements.
Types of pepper from Vietnam
🔴Organic Pepper;Organic Pepper is grown, harvested, and produced strictly under the guidelines of Organic Technology, to deliver safe and high-quality products to the market.
🔴Black Pepper;To produce our black pepper the berries are harvested when they have not yet fully matured. After that, we dry the berries in the sun. As a result, the skin of the berry derives its typical black wrinkled and spherical shape.
🔴White Pepper;To make our white pepper (or pepper skull), we harvest our berries when fully matured, then thoroughly soak them for 7-8 days to remove the outer rim. The final products are usually ivory or gray, smooth skin, and more pungent than black pepper.
🔴Turmeric & Cinnamon;Organic and conventional, Oher seasonings
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